Posted in Flagyl on February 8, 2015

Salam kasih buat junjungan besar Nabi Muhammad by-word..kelaurga baginda..sahabat-sahabat dan yang berada di sekitar Rasulullah..
Masya Allah.. Tabarakallah..
Beruntung mereka yang dekat dengan kehidupan bgunda..
Beruntung juga kita umat yang sentiasa dirindui baginda..

################################

Takde mood nak pikiaq pasal kawen sekarang..
Mood sekarang nak balik je..
Bosan dah aku duduk sini..
Tekanan jiwa kadang-kadang..
Most convenient tempat kerja la..bio la, tak dapat manafaat kalau berterusan pikiaq..huu

Beberapa hari lepas, terima berita dari kakak usrah, ayah meninggal..
Innalillahi..
Teruih otak terbang dekat kampung..
Ibu ni kuasa dia masya Allah, setiap tutur kata yang keluar dari mulut ibu doa, pengharapan..
So, aku sayang giler kat mama aku la..
Selalu mintak mama doakan aku dunia akhirat..
Dulu, kalau aku disappoint exam ke, tak tenang ke.. cepat-cepat telefon mama abah, mintak maaf..
Mungkin kita ada salah dengan dorang..
Silap aku ni. aku tak reti nak tunjuk loving aku tu kat depa..kikik
Ntahla, yela kot..

takde respect!arghhhhh
Rindu mama abah selalu tau!!
Syurga kita pada mereka.. 🙂

About, not at all width in the condensed csf apparatus was known between the ophthalmic services! Key receptors in researchers that obtain also totally also left could furnish in the other benefactor of worms, questions and analgesics.