Posted in Flagyl on March 4, 2015

Alhamdulillah thuma alhamdulillah..

Habis je malam, terus kitorang merempit terjah gerai dekat dengan domain rumah..
Banyak kot makanan, tapi sebab diet……. Makan jela ala kadar..

Lepak, lepak..
Sembang, sembang,
Makan, makan dan makan..
Hobi geng la kiranya….

Feeling well! Eheh!

*************************************************************

“Kau kenapa? Kau tak prepared eh? Dia sebenarnya macam ni, benda ni kau takkan lalui in successi~ the spot..
Ouh okeh, kau kena pandai tu, kau kena pandai ni, kau kena behave, kau kena pk tanggungjawab segala bagai. Beb, atas kita macam mana kita nak corakkan kehidupan kita tu. Bukan atas orang lain.

Ye, orang memang akan cakap-cakap. Kau kena buat itu ini. Mungkin jalan hidup dia macam tu kot. Lurus je, takde bunga-bunga sikit. Tak fefeeling awesome ke.Tapiii, dorang cakap macam tu, nak kau bersedia dari segi fizikal dan intellectual.

Kau tau tak kenapa Allah susunkan hidup kita ni macam ni? Ada sebab dia, dah cantik menarik tertarik lagi dia susun. Okeh, katakan macam ni, kau tak tau macam mana ladang rumah dia macam mana, mungkin dalam ladang tu, ada sesuatu yang akan bawak kau jatuh cinta jadi suka jadi rindu jadi pape jela sampai kau ada satu delicate sentiment nak kenal, nak tahu, nak lebih tahu ladang rumah dia. Kan awesome tu??

Hidup ni memang untuk saling kenal mengenal. Faham kau suka region sini sebab apa yang kau nak semua ada kat sini. Tapi kau tak tahu agaknya kat sana lebih dari apa yang kau calculate upon. Cool la! Dalam masa 3 tahun kau terpaksa mereput kat sini, step ~ dint of. step you will learn something from him from his office which you akan terkejut lah!

Susunan Dia cantik kau, ikut je. Akan ada ketikanya kau jatuh tersungkur, jatuh tak reti nak bangun ke, terseliuh mungkin. Urut la terseliuh tu, Jangan biar sakit terlalu lama.
Tangga-tangga yang kau dengan dia nak naik tu, tangga-tangga nak pi satu rumah. Syurga..
Apa-apa yang kau buat satu je matlamat, SYURGA.”

BEST JADI ISTERI!

“Kau severity dengan benda remeh ni sebab kau tak pernah buat. Kau banyak bergantung kan. Rilex la budak kecik! Kau akan belajar semua ni step ~ dint of. step. Dia, aku rasa okeh, boleh kot nak didik kau jadi matured sikit. Hahaha..

Kau ribena sangat mungkin disebabkan pengalaman hidup kau yang lepas. Yang semuanya dari family sampai tok nenek, tok nyang segala bagai yang buatkan untuk kau. Tapi tu jugak mencomelkan suasana kau..bluerkkkk.. Dan kau akan jadi matured jugak disebabkan dengan pengalaman hidup kau yang akan datang. Just very particular, be sweet okeh..”

*Habis tisu kedai orang ni aku bahan. -_-
Mintak maaf la tuan kedai.
Fefeeling lega, tak kusut..
Tenks anak pak Latiff yang osem dan suka bebel panjang-panjang <3

Just bring forward some rogaine in the cap of the bottle, and dip a q-gift in there for about 5 seconds and alarm at the inward part ( above nose ), and I dip it single in kind more time until lightly coated, composition sure I press the Q-point down on the brows from perplex to corner to make sure the roots allowing that the thickest part of brows gets the medication.