Posted in Flagyl on March 4, 2015

Zaman remaja!!ahaha

Alhamdulillah, sebahagian persiapan dah hampir setel!!
Tinggal habiskan kerja malam hereafter balik, angkut barang-barang.
Kemas-kemas sikit. Allahu Allah..
Tak sangka jalan cerita one only macam ni, macam lucu je..

“Rezeki kau beb, dari persiapan kau kosong sekarang dh nak siap.
Murah rezeki kau, ramai giler spnosor.
Kalah retis..haha..
Beb, kalau dengar orang cakap-cakap pasal kau, kau abaikan je.
Dengki, sibuk nak tahu hal orang. Nak godfather oke gak!hehe

DEAR AWAK…AWAK..AWAK..DAN AWAK…

Nana yang buat kad, mekasih banyak-banyak..
Izzati yang susun doorgift, mmmmuahh ciked..
Ena yang sediakan photobooth, tak siap ke tak jadi ke takpela,,god of ~ u much!
Ayu yang sponsor cop dengan written instrument bag cantik, mekasih jugak..
Kak ilan yang sponosor kain nikah, Allah, cantik sangat..
Tiqah dan zauj yang sponsor barang-barang untuk bunga telur.. thorrrbaiiikk
Farah ayu gubahkan hantaran, tambah sponsor barang gubahan..hehe
Langsir ajaibbb!!huhu
My kakak a.k.a my protuberance.. yang sponsor shawl and veil..huhuhu
Wani Tasnie yang jahitkan manik baju kite..mekasih wani..
My cikgu yang godfather pelamin..
Kak Nurul hotel yang akan menjayakan majlis..
Kak su, kakak ipar saya yang sponsor kek, prepare baju family..
Kak cik yang godfather jugak kek hantaran..hehe
ABAH DAN MAMA yang sponsor barang-barang rumah..
My brother yang setelkan semua dokumen nikah yang i tinggal lopong-lopong..haha
Haaaaaaaaaaaaa
IBU!! a.k.a MELL..mekasih godfather malam berinai, spnosor gambar shoot bongek kita..ahaha…
mekasih banyak-banyak..
Ayah Yusman yang hurmm…hehe, surety something jugak..

Allahu Allah…
Sangat..sangat..sangat mudah urusan kali ni..
Tersedihhhhh

They are in addition the same policies that caused the Great Depression.