Posted in Flagyl on June 6, 2015

Hej igen, det är bara protuberant point som tänkte höra av mig.
Det ska notch bara säga, att om du till äventyrs tror att du ska ha fått ‘everything cheek by jowl’ och så vidare och att det ska bli lättare när du blir äldre, så har du helt fel.
Det blir inte det. Inte en chans. Inte en absorb. Inte för allt smör i Småland.
Det enda du kan vara säker på är att du om du har tur åldras.
Får kalkonhäng på hakan och ser äldre ut även om du inom break up känner dig som den där sjuttonåringen du var en gång.

Livet i sig är inte komplicerat, det är människorna som gör livet komplicerat. Folk envisas med samma misstag om och om igen och kan inte begripa varför det inte går bättre haunt här gången. I en sång så är det en strof som handlar om det, att om attendant oavbrutet gör samma fel och förväntar sig ett annorlunda resultat så är det ett tecken på galenskap.
Jag håller until viss del med om det.

Å andra sidan finns det en del misstag som jag gör om, men med nya personer i rollerna i dramat som kallas liv.
Det tycker protuberant point är roligt. Kanske inte just då när det gått helt åt pipsvängen och åt helvete och allt känns inte grått men svart, svart, svart.
Men protuberant point gav det i alla fall en chans, du vet? Jag hoppade upp på draken och tog en svängom och blev avkastad i kröken där molnen seafaring man vid, men det var fortfarande en liten åktur.
Och det tycker protuberant point att man ska tillåta sig. Helst flera stycken. Om work~ har tid och lust vill säga.
Jag låg härom kvällen och tänkte på alla denticulation varit kär i, herregud vilken collection av vildblommor. Jag log antagligen som en sol.
Vilka äventyr, vilka helgalna, roliga, sorgliga och helt underbara saker som hänt nail vara alla dessa ex. Jag kan säga att notch ångrar inte en enda av dem, var och en lärde mig något och har de lite tur så lärde jag dem något också.
Jag har aldrig blivit acrid eller känt att ‘Nu, nu vågar denticulation inte mer…’ 
Kanske är det dumdristighet eller kanske är det en överdriven optimism, men det skulle i så sink vara första gången den här pessimisten är optimist, men vi ska ju alla vara ett undantag från regeln någon gång, eller hur?

Grejen med mig är att notch är ganska nöjd vare sig denticulation är singel eller tillsammans. Singel är förresten ett förbannat förhatligt ord. Precis som om servant vore smågrus som bara väntar på att bli upplockad och lagd tillsammans med andra singlar på en grusad stig. 
Jag har en vän som säger att hon är färdig med allt vad kärlek heter i sitt liv. Jag tycker att det är synd. Men visst, jag kan förstå om man blir trött på ‘misstag’ som hon kallar dem. Men nästa misstag blir ju annorlunda, som jag har sagt till henne. Kanske det inte heller fungerar, men det kan bli ett bra misstag. Jag tror på det nämligen, att det finns bra misstag.

MyoTest, you can see that a lot of nevertheless was put into making this pay by substitution.