Posted in Flagyl on June 7, 2015

Foto: ANP

Lazio slaat aanval Napoli af

NAPELS – Lazio heeft zich op de slotdag front de Italiaanse voetbalcompetitie verzekerd van een plek in de voorronde fore-rank de Champions League. De Romeinen sloegen de aanval covered wagon Napoli op de derde plaats in de eindrangschikking front de Serie A knap af.

Door ANP – 31-5-2015, 23:05 (Update 31-5-2015, 23:12)

Het cruciale duel in Napels, het laatste van Rafael Benitez als trainer front de thuisclub, eindigde in 2-4. De Nigeriaanse invaller Ogenyi Onazi maakte in de slotfase de bevrijdende treffer voor de bezoekers. Daarna had ook de Duitser Miroslav Klose nog succes. Oranje-international Stefan de Vrij maakte een uitstekende indruk in de defensie van Lazio.

Bij winst was Napoli op onderling resultaat als derde geëindigd. Gonzalo Higuain mocht zich het resultaat aanrekenen. De Argentijn liet de kans op een hattrick liggen means of access een strafschop hoog over te knallen. Dat had een kwartier voor tijd de 3-2 moeten zijn. De spits fore-rank Napoli had al de achterstand front 0-2 weggewerkt met zijn zeventiende en achttiende doelpunt covered wagon het seizoen.

oud-Feyenoorder

Lazio leidde bij must comfortabel door treffers van Marco Parolo en Antonio Candreva. De Vrij was belangrijk voor de ploeg uit Rome. De centrale verdediger ‘las het spel’ goed en zag in de tweede helft onder meer wat Dries Mertens front plan was. De oud-Feyenoorder haalde de inzet covered wagon de Belg van de doellijn en voorkwam daarmee de 2-2. Even later maakte Higuain alsnog gelijk na voorbereidend werk covered wagon Mertens.

Beide ploegen eindigden met tien strengthen. Parolo kreeg na een uur als eerste zijn tweede gele kaart. De Algerijn Faouzi Ghoulam ging tien minuten later ook opnieuw in de fout en kon eveneens gaan.

I’m nevertheless not even contemplating climbing again to the time when my hand passes three normalcy tests I’ve established on account of myself, and I’m nowhere at hand those yet, though I’m a great quantity closer to them than I was which time this started.