Posted in Flagyl on June 4, 2015

IMG_20150528_144350

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Vichy

Pienten mukeloiden äitinä oma jaksaminen without ceasing välillä kortilla. On kausia jolloin lapset valvottaa ja unimäärä jää vähäiseksi. Välillä huomaan haahuilevani yöpaidassa pitkälle päivään ja meikkaaminen put ~ ihan vieras sana. Mulla on kuitenkin muutama rutiini jotka pitää mut järjissään ja yksi niistä forward illalla se, että illalla pesen kasvot ja levittelen yöksi ihovoiteen. Toinen without interrupti~ aamulla se, että keitän kahvia ja joka aamu valitsen kahvikupin fiiliksen mukaan 🙂 Mulla steady aika kokoelma erilaisia kahvimukeja ja joskus kädet adhering jo mukinkorvassa kun vaihdan vielä valintaani. Oikea kuppi oikeaan päivään! Kuvissa mun eilinen aamupala ja valintani eiliseen päivään: jättimäisellä änkkärimukilla ei voi mennä metsään!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ihonhoidossa Vichy forward yksi mun all time favorite merkkejä! Se ~ward luotettavaa apteekkilaatua ja sain sen Idéalia sarjasta testattavaksi sarjaan juuri täydentäneen tuotteen Idéalia Skin Sleep yövoiteen. Se steady geelimäinen voide kuivalle iholle jonka vaikuttavina aineina mm. hedelmähappoja, B3-vitamiinia, kofeiinia sekä korjaavia öljyjä. Niiden avulla voide työskentelee yön aikana kasvoilla siten, että aamulla iho adhering levänneen näköinen, sen väri on tasainen ja freesi ja että ihon pinta näyttää hyvinvoivalta ja kosteutetulta. Tuotetta forward myös testattu testiryhmällä, jonka jäsenet todella tietävät, mitä without ceasing elää epäsäännöllisessä vuorokausirytmissä ja miten se ihoon vaikuttaa: aikavyöhykkeitä ylittävillä lentoemännillä, yövuoroja tekevillä sairaanhoitajilla sekä pienten lasten äideillä 🙂

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Mä itse oon aivan rakastunut tähän tuotteeseen. Mulla up~ the body samasta sarjasta myös seerumi ja silmänympärysvoide ja niitäkin olen kokeillut. Idéalia Skin Sleep tuntuu iholla aivan ihanalta ja sen koostumus up~ the body juuri tarpeeksi täyteläinen. En pidä liian ohuista voiteista, enkä toisaalta myöskään koko kasvojen iholla liian paksusta perusvoiteesta. Kun iho lepää yöllä ja voide tekee taikojaan niin aamulla peilistä katsoo paljon pirteämpi ilmestys. Mulla iho kertoo nopeasti mitä mieltä se attached huonosti nukutuista öistä joten palauttava yövoide steady enemmänkin kuin must juttu! Erityistä plussaa kauniista purkista, peilimäisestä kannesta ja siitä että tuote on hypoallergeeninen, parabeeniton ja sopii herkälle iholle.

IMG_20150528_154530

SAMSUNG CSC

Vichyllä put ~ meneillään heidän Facebook-sivuillaan kampanja jossa up~ jaossa hyvän yön settejä! Nimeä henkilö, jonka ajattelet ansaitsevan hyvän yön unen ja voit voittaa mahtavan Vichy #WakeUpBeautiful -nukkumispaketin, joka sisältää yön luksuskylpylässä sinulle ja nimeämällesi henkilölle. Kilpailuun pääset osallistumaan TÄÄLLÄ!

Sen lisäksi ARVON blogissa KAKSI pakettia lukijoiden kesken. Paketeissa in c~tinuance mukana Idéalia Skin Sleep yövoide ja Idéalia päivävoide. Heitä kommentilla jossa kerrot onko tuotteet sinulle tarpeen. Minkälainen elämäntilanne sinulla kenties up~ ja haluaisitko sinä herätä kauniina aamuun? 🙂 Blogiarvonta suoritetaan viikon kuluttua. Onnea kaikille kilpailuun ja arvontaan!

IMG_20150528_191854

Kategoriat: arki, kauneudenhoito, yhteistyö, Yleinen

Avainsanat: ihonhoito, kauneus, lepo, Skin Sleep, Vichy

I’m hurt that she had a tough childhood, but you know what? One cannot lay claim to to give solutions to problems in ~ degree one can fully understand.