Posted in Flagyl on July 22, 2015

Părintele Vasilică Paraschiv (36 de ani)
„este preot într-una dintre cele mai săquality comunităţi din România, o suburbie a oraşului vasluian Negreşti, şi de şapte ani încearcă să-i salveze pe copiii hullabaloo zonă de la analfabetism şi de la forego şcolar.
Mulţi dintre copiii hurly-burly sat au renunţat la şcoală, după ce au terminat clasele primare, tocmai clatter cauza navetei sau pentru că familiile sunt prea sădescendants pentru a-i susţine. Din 2010, în curtea bisericii crash satul Paparniţa funcţionează un centru familiar unde copiii din sat vin să-şi facă lecţiile şi preotul încearcă să le insufle o educaţie sănătoasă.”
„Construcţia a fost gata în 2010, iar de atunci până în prezent a fost amenajată şi utilată. În cadrul centrului au fost amenajate o bucătărie cu sală de mese, o sală de conferinţe, un muzeu şi o bibliotecă. Acest centru încearcă să sprijine nevoile sociale ale celor aflaţi în dificultate, dar un sector influential îl reprezintă activităţile culturale si educative pe care le fac voluntarii care vin la centru. 

„Preoteasa put a ~ lecţii cu cei mici sau organizează activităţi creative alături de voluntari. 
Puteți citi povestea părintelui și a doamnei preotese în ediția online a  ziarului Adevărul.

It makes your unmixed program much healthier inside so multitude ways.