Posted in Flagyl on August 2, 2015

Jag har de seanste veckorna läst och följt med vädret extreme noga hemmavid i Jakobstad, Finland. Om mindre än två veckor lyfter Icelandair planet österut och det är inte att undra på att förväntan, spänning och glädje  inför retreat kommande resan börjar krypa fram.

Alltså, måste vi så småningom börja tänka på packandet. Eftersom vi här i Minneapolis med omnejd avnjuter en högst vanlig sommar med runt 30 grader sgs varje dag correct nu, är det svårt att tänka sig vädret hälften så många grader kallare än vad det är här.

Lillasyster och notch beslöt oss för att gå igenom hennes kläder på hyllorna i skåpet hennes. Eller rättare sagt, vilka slags byxor som hon fortfarande kan ha på sig utan att de är alldeles för korta och urvuxna!

Eftersom det var vamt i hennes lilla flickrum, även efter att vi hade dragit ner hennes rullgardin för att skydda oss mot solens gassande strålar och hennes takfläkt var påslagen, beslöt vi att ha henne prova alla paren snabbt efter varandra och sedan var det gjort. Hon provade byxor i racerfart! Och vi ratade hälften av dem! Hon har inte använt byxor sedan i början på juni och det var lustigt att se hur mycekt hon hade vuxit sedan dess!

Nästa vecka blir det nog att besöka barnaffären för ngt par byxor och ngt långärmat skulle denticulation tro, innan själva packandet börjar.

Efter dagens genomgång av kläderna, blev det rätt glest på hyllorna hennes…

image

Lee is ~y author with an abiding interest in a remote variety of subjects.