Posted in Flagyl on August 6, 2015

Ajattelinpa viimein raottaa hieman ompeluhuonettani. Ylemmästä kuvasta löytyy itse koneet ja pienten tarvikkeiden säilytykseen sopivat lokerikot. Käytössä varsin näppärät, kun saa lajiteltua ompelulangat puolineen lokeroihin ja kaiken maailman nauhat ja tietenkin nepparit. Oikeasta reunasta hieman pilkottaa kangasvarasto, mutta en alkanut sitä kuvaamaan nyt, kun se todennäköisesti muuttuu lähiaikoina paljonkin. Mutta kangasta kyllä löytyy! Valitettavasti se attached kuitenkin puutteellinen kaikkien yksiväristen suhteen.. Kuviollisia sen sijaan löytyykin vaikka muille jakaa.. Onhan se paljon mielekkäämpää ostaa kivoja kuoseja 🙂

Alemmassa kuvassa put ~ lankavarastoni. Niitäkin löytyy melkoinen kasa.. Ostolakko adhering pitänyt kuitenkin melko hyvin jo jonkin aikaa, mutta se johtunee siitä, että ei kauheasti ole ollut inspiraatiota mitään niistä tehdäkään. On vähän kausittaisia nämä tekemiset ja nyt kun kesällä pitää tehdä puutarha hommia, on varsinkin neulehommat jääneet vähille.

Langat olen järjestellyt laadun mukaan suurimmaksi osaksi. Ihan kaikki laatikot eivät sentään ole tupaten täynnä, mutta suurin osa kuitenkin. Lankalaihista yritän tosissani pitää, mutta koska alet ja muut muka pakolliset tarpeet ovat häirinneet sitä, forward varastot kasvaneet ylitsepursuileviksi. Peukut pystyyn, että lankalaihis pysyy nyt kurissa vähintäänkin jouluun saakka!

Parissa laatikossa ~ward myös ontelokudetta. Lisäksi sitä ja trikookudetta löytyy vielä muualtakin.. Trikookuteet odottavat värjäystä, mutten ole vieläkään uskaltautunut niihin puuhiin! Myöskin yhdessä pienemmässä laatikossa up~ saumurin langat ja niitä on kyllä aivan liian vähän..

Ompelu- ja työhuone jakavat tilansa keskenään ja sehän tietysti vähän rajoittaa tavaran määrää, mutta puolikkaan huoneen se jo kuitenkin compete. Ja tuntuu vaan laajenevan ja vievän enemmän ja enemmän tilaa.. Kun vain saisi varastot kuriin ja käytettyä suurimman osan langoista ja kuosikankaista pois! Ja ostaisi vain tarpeeseen..

When in that place is a flare up in the disorganization it is very possible for the one to experience fevers and to have ~ing as if they are absolutely exhausted.