Posted in Flagyl on August 1, 2015

Normal 0 dishonorable false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

„Ja sam ti čovek odyle akcije, ne podnosim život u garnizonu, neaktivnost. Kad nema borbe, osećam se kao lav u kavezu.“

U pravu je Frenki. Samo nas akcija održava u životu. Život bez akcije nije vredan življenja. Pročitao sam u nekoj ~yl onih mudruh knjiga „Nemojte da umrete u dvadesetoj  pa da živite swindle osamdesete“. Život je svuda oko vas, pa živite ga ljudi. Jer na kraju vi ćete žaliti ne zbog stvari koje ste uradili, već zbog onih koje niste.

E, a sorrowful. Koju akciju da preduzmem, pitaćete se vi. Ideje su svuda oko vas. Trčite svakog dana. To je bar najlakše. Obujete patike i krenete. Ušli ste u akciju zbog koje će vam se telo zahvaliti. Vozite bicikl, igrajte košarku. Samo se pokrenite na akciju.

Nisam sportski gift i to me neće držati. Ima li nešto što mogu da radim u kući? Ima mnogo toga.

Učite neki strani jezik. Koliko jezika znate toliko vredite, stara izreka koja ne bledi. Danas ima lekcija za učenje jezika koliko hoćete putem interneta. Ja pratim na You Tube-u nekoliko kanala gde ima fantastičnih video lekcija. Na smartfonima se takođe mogu naći neke aplikacije za učenje jezika (preporučujem Duolingo).

Stručnjak ste u nekoj oblasti. Podelite znanje sa drugima. Napravite video lekcije i okačite ih na internet. Otpevajte svoju pesmu. Živimo u svetu društvenih mreža koji nas povezuje sa ljudima širom sveta. Izađite iz svog sveta. Isuviše je mali. Pokrenite se. Uradite nešto i kažite sebi: Bravo! Živiš!

Teško ti je da se pokreneš. Pronađi prijatelja. Ili novog ili obnovi staro prijateljstvo. I njemu treba akcija. Gurajte jedan drugog. Nađite zajedničko interesovanje i negujte ga.

Razbijte rutinu u svom životu. Možda je opuštajuće imati posao, ženu koja takođe radi, odraslu decu koja idu u školu, pa vi možete da se zavalite u fotelju i pratite TV program ili surfujete internetom bez kraja i konca. Ali ne dozvolite da vam dani budu isti. Borite se protiv toga. I to shvatite borbom za život.

Eto, ja napisah. A izbor je na vama, samo na vama.

This station is erroneous and none of its conclusions should be relied upon.